s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

UPISI U NOVE GRUPE U TIJEKU!

🔥BACHATA!
Bachata (/bačȁta/) je čista zabava, dobra energija, senzualnost, romantika, zafrkancija – sve u jednom. I kad ju probaš, samo hoćeš još i još. Osnove je iznimno lagano naučiti, glazba je nevjerojatno dobra, a pokreti, okreti i figure su atraktivni, zabavni, vrući i začinjeni, da boli glava… ;))
Pridruži se Bachati de Fuego, prvoj, najvećoj i najpopularnijoj školi bachate u Hrvatskoj, kroz naše zabavne i opuštene tečajeve naučit ćemo te najbolje i najatraktivnije plesne poteze na svijetu.
Ako si potpuni početnik, proplesat ćeš već prvi sat, za mjesec dana ćeš svladati sve osnove i puno više, za tri mjeseca ćeš uživati u plesu, a nakon 6 mjeseci ćeš bez problema moći plesati s najboljim plesačima bilo gdje na svijetu. I sve to uz zabavu i druženje u našoj fantastičnoj plesnoj obitelji…
Ako već plešeš bachatu, dođi i probaj pravu stvar – drugačije figure i kombinacije, brzo usvajanje i pravu prijateljsku, obiteljsku atmosferu.
🔥GDJE, KADA, KAKO?
U rujnu otvaramo dvije nove grupe za potpune početnike, a većina naših drugih grupa raznih razina kojima se možeš priključiti već pleše – sve detalje pogledaj ovdje na podstranici TEČAJEVI.
🔥 ŠTO TREBAM ZNATI/IMATI ZA TEČAJ?
Ne trebaš znati ništa, sve učiš od nule, ne trebaš imati posebnu obuću ili odjeću, ne trebaš imati partnera/partnericu (osim ako nam u kasnijoj fazi prijava bude nesrazmjer u broju M/Ž polaznika). Samo trebaš doći, uživati i plesati.
🔥 ČLANARINA?
Mjesečna članarina (4 tjedna) je 220 kn (30€), a za to dobivaš i najveći broj sati tečaja (8 sati mjesečno), vrhunske učitelje, satove i najbrže i najkvalitetnije rezultate.
🏠 LOKACIJA
Bachata de Fuego, Florijana Andrašeca 18, Zagreb.
Tramvaji 3, 4, 5, 9, 12, 13, 14, 17 – postaje Tehnički muzej, Studentski centar i Vukovarska.
Veliko parkiralište ispred, 2. zona.
✉ PRIJAVE!
Prijave su o-ba-ve-zne! Jer za dobre satove moramo imati dobar omjer M/Ž. Zato, prijavi se na ovom linku i osiguraj svoje mjesto već danas: https://bit.ly/FuegoForm2022hr
P. P. S. VIDIMO SE! 🎶👣

© Bachata de Fuego 2022