s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Upisi na tečajeve!

BACHATA!
Bachata (/bačata/) je fantastičan, energičan, vrući ples koji je u posljednjih nekoliko godina zaludio cijeli svijet! Svatko tko ga samo proba, želi još i još jer je iznimno lagan za naučiti, glazba je nevjerojatno dobra (uz dobru originalnu glazbu, tu je i hrpa odličnih remixeva najpopularnijih svjetskih hitova), a mogućnosti su beskrajne – s najatraktivnijim, najzabavnijim i najvrućim figurama i potezima koje možeš vidjeti u plesu!GDJE, KADA, KAKO?
Prvo dođeš na Besplatni tjedan plesa 2021 (prijavi se OVDJE), isprobaš ovaj genijalan ples (ako si potpuni početnik) ili vidiš kako radimo na u grupama drugih razina (ako već plešeš bachatu), a onda nastaviš na našem tečaju za potpune početnike koji počinje tjedan poslije ili nam se pridružiš na postojećim grupama (možeš i odmah, mi uvijek plešemo ;))

GRUPE!
U rujnu otvaramo dvije nove grupe za potpune početnike, a većina naših drugih grupa raznih razina već pleše cijelo ljeto pa nam se na njima možeš priključiti odmah.

▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 1, održavat će se svakog ponedjeljka 21:00 – 23:00 i svake četvrte srijede 19:30 – 20:30. Početak: 6.9.
▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 2, održavat će se svakog četvrtka 19:00 – 21:00 i svake četvrte srijede 19:30 – 20:30. Početak: 9.9.
▶ Grupe za one koji su već plesali bachatu (kod nas prije ili u nekoj drugoj školi) jesu plava, crvena, zelena, žuta i ljubičasta, u skladu s našim jedinstvenim programom rada. Možeš se priključiti odmah, nakon što te smjestimo u odgovarajuću grupu.

ŠTO TREBAM ZNATI/IMATI ZA TEČAJ?
Ne trebaš znati ništa: sve učiš od nule. Ne trebaš imati posebnu obuću ili odjeću. Ne trebaš imati partnera/partnericu (osim ako nam u kasnijoj fazi prijava bude nesrazmjer u broju M/Ž polaznika). Samo trebaš doći, prepustiti se vrhunskim učiteljima i uživati u plesu.ČLANARINA?
Mjesečna članarina (4 tjedna) je već godinama zaključana na 200 kn (tako će i ostati jer svima želimo omogućiti da plešu). Za to dobivaš i najveći broj sati tečaja – ravno 9. To znači da osim vrhunskih učitelja, satova i rezultata (koje postižeš na zabavan i opušten način) dobivaš najviše od bilo koga u Hrvatskoj.

POPUST!
Ako si već sada siguran/sigurna da želiš na tečaj i uplatiš članarinu do kraja kolovoza 2020., imaš 25% popusta za prvi mjesec tečaja, pa će ti prva članarina iznositi samo 150 kn, a tako ćeš i rezervirati svoje mjesto u grupi.
Ukoliko želiš i na tečaj salse, to će (trajno) mjesečno biti samo 300 kn za oba tečaja.
Kontaktiraj nas za upute za plaćanje.

LOKACIJA
Bachata de Fuego / Salsa de Fuego, Florijana Andrašeca 18 (pazi, baš br. 18, gdje je “Zona”, ne neki drugi broj ;))
Tramvaji 3, 9, 12 – postaja Tehnički muzej
Tramvaji 3, 4, 13, 14, 17 – postaja Studentski centar
Tramvaji 3, 4, 5, 13, 14, 17 – postaja Vukovarska.
Veliko parkiralište ispred, 2. zona.

PRIJAVE!
Prijave su o-ba-ve-zne! Jer za dobre satove moramo imati dobar omjer M/Ž. Zato, prijavi se na ovdje i osiguraj svoje mjesto već danas:

P. S. ZAŠTO BACHATA DE FUEGO?
Zbog vrhunskih učitelja, najkvalitetnijih i najzabavnijih tečajeva, najbolje cijene, najvećeg broja sati, najboljih partyja, najbolje atmosfere i zbog pokretanja cijelog bachata-ludila u Hrvatskoj! Najpopularnija i najveća smo škola bachate u Hrvatskoj (na netu možeš vidjeti da i drugi tvrde isto, ali to je samo lažna reklama jedne škole koja zadnjih godinu dana uopće ne drži tečajeve, a koja voli kopirati sve naše, uključujući i naše tekstove, od riječi do riječi), s razlogom, a postojimo već 11 godina. Već nakon mjesec dana ćeš plesati dobro, nakon 3 mjeseca vidjet ćeš razliku u kvaliteti našeg tečaja, a nakon 6 mjeseci, moći ćeš najnormalnije plesati s ljudima koji plešu već godinama, bilo gdje na svijetu.

P. P. S. Pogledaj naš profil na Instagramu da vidiš kako naši učenici koji nakon kratkog vremena rasturaju bachatu na svjetskoj razini, kako se zabavljamo i što još sve radimo…

P. P. P. S. VIDIMO SE! 🎶👣

* Naslovna slika: fotografija s jednog od naših partyja. Fotograf: Goran Berović.

© Bachata de Fuego 2022